Cautare

4456 de rezultate pentru "rezidentiat 2009 clasificare candidati" (6.22 secunde)
"Mai candidati?", la care Iorgus a marturisit ca "Eu as dori foarte mult sa-mi inchei mandatul cu finalizarea proiectelor de care am vorbit si in perioada urmatoare sa lasam entuziasmul altora...", a spus primarul, care este convins ca se vor gasi totusi solutii - adica alti potentiali candidati ai PD pentru Primarie.
Deoarece liberalii sunt ferm convinsi ca data finala pentru alegerile locale va fi 25 mai, acestia s-au apucat intens de lucru pentru a-si definitiva lista de candidati. ... De remarcat este ca, pana in prezent, au fost deja validati 54 candidati, si anume pentru municipiul Tecuci, orasul Tg.
Episodul Mangalia de acum doua saptamani, acolo unde, alaturi de primarul Zanfir Iorgus, au mai fost "introdusi" audientei inca cinci candidati din sudul litoralului, a fost repetat sambata si duminica in trei locatii complet diferite:
exista si un prag alternativ care da dreptul de a accede in Parlament partidelor care nu au facut pragul electoral, dar au candidati castigatori in 6 colegii uninominale la Camera si in 3 colegii uninominale la Senat.
Ultimele sapte zile au scos la iveala nu mai putin de trei candidati oficiali pentru Primaria Galati, iar campania electorala este tot mai aproape.
Cunoscut de marea majoritate a ovidienilor pentru ca este si viceprimar al localitatii, Dumitru Bocai a fost prezentat ieri, alaturi de alti candidati pentru primariile din judet, chiar la el acasa, adica la Ovidiu.
In plus, atat Florin Mitroi, cat si ceilalti primari PDL au fost propusi pe lista de candidati pentru Consiliul Judetean Constanta, pentru a trage lista in sus. De asemenea, ei urmeaza sa prezinte la partid listele de candidati pentru consiliile locale din localitatile pe care le reprezinta.
Astazi este ultima zi pentru depunerea listelor de candidati. Partidele politice sau candidatii independenti nu au dat dovada ca se grabesc in vreun fel, lasand pe ultima suta de metri, adica pentru astazi, 22 aprilie a.c., "corvoada" inregistrarii listelor de candidati.
El a mai precizat ca pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti au fost depuse 25 de liste de candidati. "Din listele de candidati pentru Consiliul General au fost admise partial 20. Acest lucru s-a intamplat deoarece au fost candidati invalidati de pe aceste liste.
Totodata, Patriarhia Romana mai arata ca preotii candidati trebuie sa evite in campania electorala orice atitudine de tip partinic, adica pentru sau contra celorlalti candidati.
Este o aberatie, o bataie de joc din partea unor partide si candidati care nu au nimic de oferit, nu au niciun program.
"Probabil ca Basescu s-a dus sa discute cu liderii PDL ultimele elemente ale blatului cu PSD, blat care se vede in toate aranjamentele pe care le fac in tara, prin Mures, prin Satu Mare, unde au candidati comuni, prin Maramures unde sustin candidati comuni, sau prin Vrancea pe unde Ioana Basescu se intalneste cu Oprisan prin restaurante ca sa negocieze sustinerea acestuia de catre PDL", a afirmat Bogdan Olteanu.
Interesant de amintit este situatia inregistrata in comuna Vladesti, unde cei doi candidati care s-au infruntat in turul al doilea au fost despartiti in final de doar trei voturi.
PSD si PD-L inca nu au liste clare, social-democratii declarand ca nu este nici o graba, ba chiar si-au aratat o eventuala disponibilitate de a primi si candidati de la Bucuresti, in timp ce pedelistii sunt putin in incurcatura atat din cauza numarului mare de doritori, dar si din cauza framantarilor interne.
Se asteapta CV-urile viitorilor candidati In ceea ce priveste viitorii candidati pentru alegerile parlamentare, reprezentantii PSD nu au dat niciun nume, dar au anuntat ca asteapta CV-urile celor interesati. ... Vrem sa avem o situatie clara a principalilor candidati pana la 15 august", a declarat Ioan Mang.
Mazare a mai precizat ca, pana in prezent, nu au fost finalizate propunerile de candidati pentru alegerile parlamentare, purtandu-se in continuare discutii, dar nu a exlus posibilitatea ca Manuela Mitrea sa fie una dintre propunerile de la centru.
Asa se face ca, inca de sambata, numele celor 22 de candidati au aparut pe principalele canale mass-media bihorene. ... Cei 22 de candidati sunt: ... Acestora li se vor adauga alti 2-3 candidati de rezerva, asa cum prevede legislatia in vigoare", a declarat pentru Realitatea bihoreana deputatul Claudiu Pop.
Desi a validat lista cu cei 13 candidati pentru alegerile din 30 noiembrie din Bihor, conducerea filialei nu vrea sa faca publica lista cu candidatii pe colegii, deoarece, sustin ei, este posibil sa apara unele modificari.
Cu intreaga "ceata" de primari in spate, arsenalul de candidati pentru Parlament a stat triumfal pe scena Teatrului Dramatic unde, unul cate unul, au fost lansati in lupta pentru Parlamentare.
Liderul PD-L, Emil Boc, anuntase luni ca termenul limita pentru definitivarea listelor de candidati este data de 7 octombrie, inca exista inca filiale care nu au transmis conducerii partidului numele tuturor candidatilor, un astfel de caz fiind chiar Bucurestiul, unde organizatia Sector 5 nu a transmis lista de candidaturi, au declarat pentru Mediafax surse PD-L.
google-analytics.com